Ievas virtuve
Pats veiksmīgākais žurnāls abonentu skaita pieauguma ziņā ir žurnāls tieši par ēšanu un gatavošanu. Ievas virtuve. Līdz tam par kulinārijas niansēm un receptēm varēja lasīt tikai vienā izdevumā – Garšīgs (pirms šī žurnāla, tā pati komanda veidoja „Labu apetīti”). „Garšīgs” ir smalkāks žurnāls, īstiem gardēžiem ar sarežģītām receptēm un stāstiem. Toties „Ievas virtuve” ir daudz praktiskāks un es ar savu pavlovu esmu iekļuvis šī žurnāla sadaļā – gatavo vīrietis.
Nopērc un apskaties.
Padomi, kā veiksmīgi saputot olas baltumu:
*) jaunas olas putojas sliktāk par vecām;
*) traukiem, putotājam un rokām jābūt tīriem, pats bīstamākais ir eļļas klātbūtne;
*) rūpīgi jāatdala baltums no dzeltenuma;
*) vislabāk putojas, ja olas ir istabas temperatūrā, ko var panākt uz nakti izņemot no ledusskapja vai desmit minūtes paturot siltā ūdenī;
*) šķipsna sāls pirms putošanas labāk ļaus saputoties;
*) vislabāk ir kult ar rokas putototāju;
*) jāsāk kult lēni un tad jāpalielina ātrums;
*) pāris pilieni citrona sulas vai vīna etiķa ļaus putām ilgāk saglabāties;
*) ja putas jūk laukā, tad iespējams esat pārcentušies un situāciju var glābt tējkarote cukura un neilga paputošana;
*) saputots olbaltums ir gatavs, ja otrādi apgrieztā bļoda saturs neizlīst vai nevārīta ola ielikta putās tikai drusku iegrimst;
nepirkšu, bet narvesenā izlasīšu!
Paldies Ievas Virtuvei,ka atklāja man Sigņa blogu…Gribas lasīt un lasīt…kaut kas tik pozitīvs un krāsains!!!!!
Ak,jā,un kūku Pavlova noteikti pamēģināšu..mmmm…izskatās gardum garda!!!!Veiksmīgi!!!
šodien kaut kur redzēju tā žurnāla vāku un ieraudzīju uzrakstu, ka vīrietis cep balerīnu kūku, uzreiz pirmā doma, kas tas noteikti esi tu :) izrādās tā arī ir :)
Tagad, domāju, visi vīrieši skries, draudzenēm vai savām sievām pa kluso “nočieps” kārtējo “Ievas” numuru, lai tikai iemācītos kaut ko garšīgu virtuvē pagatavot ;) Signim +1 :)
izlasīju rakstu un momentāli nopirku Ievas virtuvi. būtu pircis tāpat, bet tagad MOMENTĀLI! ;)
nu kūl!!
Forši, noteikti izlasīšu!
forši! ;) malacis!
redz, vīriešiem, (kuri nav nekādi popstāri) ir acīmredzami vieglāk nokļūt žurnālu slejās – atliek tikai šiverēties pa virtuvi.. :D :D
tik gribēju vēl piebilst ka žurnālā “garšīgs” tās receptes nemaz nav tik sarežģītas. :) (lai kā varbūt arī reizēm gribētos..)
bet “ievas virtuve” ir recepšu ziņā praktiskāka un bagātīgāka, tā tiešām ir.
Sveiks! Prieks par atkalredzēšanos :). Man ir vairākas vājības :) un viena no tām lasīt receptes un lapot recepšu žurnālus ar smukām bildēm, un vēl smukākas iedomāties savā galvā un uz mēles kā tas viss varētu garšot :). Bet šoriez ceļojums ēšanas baudas pasaulē izvērtās arī par patīkamu tikšanos. Lai Tev veicas!
arī atklāju šo blogu pateicoties Ievas Virtuvei. nu forši, forši.
par Pavlova kūku. Restorānā/ kafejnīcā Muklājs uz Baznīcas ielas dod kaut ko ļoti līdzīgu (pēkšņi tikai izkrita no galvas nosaukums, bet bija savādāks). Ja tā ir tā kūka, tad tas ir kaut kas debešķīgs, kaut kas ne no šīs zemes. būs jāizmēģina